Smykker til livet

 

 

Skovgaard Guldsmed & Urmager er det nye fællesnavn for Guldsmeden i Glamsbjerg og Urstudio i Grøn Gade i Rosengårdscentret.

 

Vi designer og udarbejder selv smykker og sælger desuden nøje udvalgte smykker fra andre designere og fabrikanter. Årsringen er et af vores særdeles kendte og elskede smykker, som vi har designet og fremstillet siden 1995. Derudover elsker vi ure!

 

 

Skovgaard Guldsmed & Urmager

Søndergade 19 | 5620 Glamsbjerg

Ørbækvej 75 | Rosengårdscentret | Grøn Gade | 5220 Odense SØ

 

Telefon 64 72 36 37 | 66 15 93 76

 

Find os på Facebook

 

 

 

Årsringen 2012

Daring Moonlight

 

Årsringen 2012 er formet som to hjerter, der står tæt sammen. Næsten som et hjerte og dets egen skygge. Mellem dem er en brillant, der er evigheden. Som det lysende symbol for den kærlighed, vi vover.

 

Inspirationen har været den milde kærlighed, der stille vokser frem mellem to mennesker, der satser. Den kærlighed, som vover, og som vinder.

 

Daring Moonlight er taget som tema. For i månelysets skær bliver alle skygger levende på en blid og stille møde. I en hengivenhed, som også er i kærligheden.

 

Årsringen 2012 er et vidnesbyrd om troen på kærligheden. Udformet elegant i en tredimensionel form, der giver den det rette udtryk for overgangen mellem lys og skygge. Mellem tro og vovestykket. I en glidende form, som gør den iøjenfaldende.

 

Guldsmedemester

Henning Skovgaard

 

 

Se og læs mere om Årsringen 2013

Læs mere om Årsringen

 

 

Priser Årsringen 2012:

3485 kr. pr. del i alm. guld

3685 kr. pr. del i hvidguld